Marketing for salg

B2B Telemarketing tjenester

Ønsker du at eksportere dine produkter eller tjenester til nye lande for at udvide din virksomhed?

INITIA’s telemarketingteam kan hjælpe dig med at teste et nyt eksportmarked ved at finde kundekundeemne samt promovere og sælge dine produkter og tjenester i udlandet.

Vores telemarketingkampagner giver et overblik over aktive kundeemner, hvilket vil give mulighed for en fokuseret promovering af din virksomhed og dine produkter eller tjenester.

Telemarketingkampagne, der er tilpasset din virksomhed

Når du vælger at begynde at udvide din virksomhed med telemarketing, vil vi danne en skræddersyet plan og sætte mål for kampagnen:

Vores telemarketingteam vil:

  • Afstemme opkaldsscriptet, opfølgningsproceduren, rapporteringsmetoden til dig samt fastlægge succeskriterierne.
  • Introducere vores medarbejdere til din virksomhed og give dem viden om de produkter / tjenester, som de vil være markedsføring på dine vegne.
  • Identificer potentielle kunder på de markeder, du ønsker at komme ind på eller udvide. Hvis du har et overblik over, hvem du skal kontakte, vil vi også overveje dette.

International B2B cold calling

Når vi har aftalt planen og målene, vil vores dygtige telemarketingteam begynde at kontakte alle relevante potentielle kunder for din virksomhed.

  • For hvert marked, vi opererer i, bruger vi lokale telefonnumre og taler det lokale sprog.
  • Vores telemarketingteam er dygtigt på flere fremmedsprog, og hver medarbejder vil kun blive valgt, hvis de taler sproget flydende.

Kundereference

INITIA leverer blandt andet sine telemarketingydelser til Staldnemægler A/S, der sælger både nyt og brugt udstyr til landbruget. Vores telemarketing team introducerer dette selskab og deres produkter til norske landmænd.

“Dette projekt har kørt i 2 måneder, og det har vist sig at være en succes, allerede – og vores investering kommer tilbage til os. Der er mere end 12 % positive svar på dette nye marked, som ligger over vores forventninger og succeskriterierne for den lancerede kampagne.”  – Lasse, direktør hos Staldmæglerne A/S

Ønsker du at udvide din virksomhed på nye markeder? Så tøv ikke med at komme i kontakt for at tale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme ind på et nyt marked.

Send os en anmodning ved hjælp af nedenstående kontaktformular.

Send os en e-mail

This post is also available in: English