Bogholderi og økonomistyring

Efter at have strømlinet alle vores processer tilbyder INITIA effektiv bogholderi i realtid.

På grund af en høj grad af digitalisering får du et godt overblik over din virksomheds, dine projekters og/eller afdelingers økonomiske status, og det giver dig den ro i sindet, du har brug for, når det gælder dit økonomiske overblik over din virksomhed.

Det er vigtigt at finde den rette balance mellem, hvad du skal fokusere på i din virksomhed, og vi kan se, at flere og flere virksomheder vælger at outsource regnskab og bogføring, fordi det er en oplagt funktion at få ekstern hjælp til, da vi kan håndtere det mere effektivt og billigere, så du kan bruge mere tid på dine kerneoutput.

Økonomisk overblik med UNICONTA

UNICONTA er det finansielle system, som vi anbefaler til alle vores kunder. Hvis du i øjeblikket bruger et andet finansielt system i din virksomhed, tilbyder vi at hjælpe med at konvertere dette system til UNICONTA til meget konkurrencedygtige priser.

Du får adgang til det automatiserede og digitaliserede regnskab og bogholderi, og med en APP på din smartphone kan du tage billeder af dine kuponer og tilføje dem med et par klik til bogholderiet. Derudover kan du altid kontrollere virksomhedens, projekternes eller afdelingernes økonomiske status.

UNICONTA samler alle oplysninger om din økonomi, dine kunder og dine produkter, så du kan træffe de rigtige beslutninger baseret på alle relevante parametre. UNICONTA integreres også med andre it-systemer, så de kan trække oplysninger direkte fra UNICONTA eller levere oplysninger til UNICONTA.

Bogholderi til konkurrencedygtige priser

Ud over at være en god løsning til økonomisk overblik er UNICONTA tilgængelig på flere sprog, hvilket ikke kun er til gavn for din virksomhed, når du handler i andre lande, det gør det også muligt for vores meget professionelle medarbejdere på vores kontorer at håndtere al bogføring.

Det faktum, at vores medarbejdere håndterer bogholderiet i et system, gør os i stand til at tilbyde konkurrencedygtige priser for vores bogføringstjenester:

INITIA tilbyder effektiv bogføring på 325 kr./time.

Tøv ikke med at komme i kontakt for at tale om de muligheder og behov. Send os en anmodning ved hjælp af nedenstående kontaktformular.