Strategisk planlægning & udførelse

INITIA tilbyder konsulentarbejde om strategisk planlægning og udførelsen heraf. Vi er i stand til at udføre processerne og lave prioriteringer, styrke driften og sikre at ansatte og andre interessenter arbejder sammen om at nå de fælles mål i organisationen. Vi er i stand til at skabe engagement og motivation til at implementere ændringer uden pres.

Vi fokuserer på dit specifikke behov

I INITIA har vi stor erfaring fra management projekter for både private og offentlige firmaer i Danmark og hele verden. Vi har særlig stor erfaring indenfor følgende omårder:

Bestyrelsestjenester

Vi værdsætter trofaste og længerevarende samarbejder med vores kunder og deres organisationer. Gennem vores bestyrelsestjenester kan vi bygge stærke relationer og rådgive vore klienter.

Aktionærer og samfundet som helhed forventer meget mere fra bestyrelser som en del af øget kontrol over vores institutioner. Der er også et øget krav fra seniorpartnere til bestyrelsen om at levere beslutninger og erfaringer om hvordan man gør ting bedre og får fordel fra globale og tekniske muligheder, mens man opretholder vækst og stabilitet.

Du kan altid kontakte os her

tag kontakt nedenfor

Vi kontakter dig indenfor 24 timer med et bud på en løsning.