Hvem er Initia revision?

Claus Kokholm
Ejer & Adm. Direktør

Baggrund & Resumé

Det er min grundholdning at succes skabes af situationsbestemt lederskab, organisatorisk tæft, fokus på vision samt strategier der bliver omsat i praksis.

Nøglen til INITIA’s succes ligger i evnen til at facilitere processer der skaber overbevisende visioner, til både ledere og resten af organisationen. Vi formår, gang på gang, at skabe engagement og motivation til at realisere forandringer selv i pressede situationer.

Vores brede erfaring stammer fra forskellige ledelsesopgaver for både private og offentlige virksomheder både i Danmark og i udlandet.

Bag om Claus Kokholm

Kompetencer & Interesser

Bestyrelsesarbejde, strategi og strategieksekvering, organisationsudvikling, forandrings- og turn around processer, M&A

Senior erfaringer fra økonomi, produktion, supply chain

Cirkulær økonomi, remanufacturing, recycling, miljø, transport, mechatronic

Engelsk og tysk på forhandlingsniveau i skrift og tale

Hvem er vi?

INITIA er Latin og betyder “start” eller “begyndelse”

INITIA bruges i dag af vores kunder til – udover bogholderi – at implementere strategisk udvikling, hjælp til bestyrelsesarbejde, udførelse af nye og effektive processer, B2B telemarketing, rekrutterings- og internationaliseringsprojekter.

INITIA har rødder tilbage til 1987 og ledes i dag af Claus Kokholm, der har en MBA i forandringsledelse og har været i en del bestyrelser i forskellige store internationale firmaer i mere end 20 år.

INITIA’s erfaring sikrer at vores bidrag til vores kunder altid leveres på den mest forståelige måde ved at lave en bemærkelsesværdig og positiv proces, som vi interagerer med.

INITIA har kontorer i både Danmark og Rumænien. Vores kunder serviceres af ansatte med stor praktisk erfaring fra Europæiske virksomheder og ikke kun teori fra bøgerne.

kontakt os