Bogholderi & økonomistyring

INITIA tilbyder strømlinede processer og effektivt bogholderi i real-time. Gennem en høj grad af digitalisering får du et godt dagligt overblik over den finansielle status i dit firma, dit projekt og dine afdelinger, hvilket er med til at give dig fred i sindet. Det er vigtigt at finde den rigtige balance af fokus i dit firma. Flere og flere firmaer vælger at outsource bogholderiet og bruge sine kræfter på det, firmaet tjener sine penge ved.

Finansielt overblik med
UNICONTA og eConomics

eConomics og UNICONTA er de finansielle systemer, som vi anbefaler alle vore kunder. Bruger du i dag et andet system, så hjælper vi dig med at konvertere alt til eConomics eller UNICONTA.

Du får adgang til det automatiske og digitaliserede bogholderi, og med en app på din smartphone kan du tage billeder af dine bilag og tilføje dem i bogholderisystemet med nogle få klik. Du kan altid tjekke din finansielle status af dit firma, projekt eller afdeling, da vi bogfører dine bilag dagligt og dagligt afstemmer med din bank.

eConomics og UNICONTA sammenligner alle informationer om dine finanser, kunder og produkter, så du kan lave de rigtige beslutninger baseret på relevante parametre. eConomics/UNICONTA arbejder begge sammen med andre IT systemer, så der kan trækkes og leveres informationer mellem eConomics/UNICONTA og andre systemer.

Bogholderi & økonomistyring til konkurrencedygtige priser

Udover at være en god løsning til finansielt overblik, er eConomics og UNICONTA også tilgængelig på flere sprog, hvilket er en stor fordel for dit firma, hvis du har afdelinger i andre lande.

INITIA tilbyder frem til 30. juni bogføring til kr. 325,00/time. Afregning pr. time resulterer som oftest i billigere priser end faste priser.

Udfyld formularen og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for jer.

Du kan altid kontakte os her

tag kontakt nedenfor

Vi kontakter dig indenfor 24 timer med et bud på en løsning.