Coaching

Sales Coaching – når man har ”lidt ondt i afsætningen”

Mangen en virksomhed – og det uanset deres størrelse – har måttet notere sig en ikke helt gunstig udvikling i afsætningen. Det almindelige er så at give den økonomiske situation skylden. Den verdensøkonomiske situation har for de fleste virksomheder ikke gjort afsætningen lettere, men på den anden side heller ikke umulig. Det er der et væld af eksempler på, og måske kender du selv nogle af dem.

Kender du virksomheder eller for den sags skyld sælgere, der har kunnet notere sig en gedigen salgsfremgang, kan årsagen være, at initia a/s har været involveret i forbindelse med udøvelsen af Sales Coaching.

Initias koncept for Sales Coaching bygger på en sikker forvisning om, at ”man ikke kan føre andre et sted hen, man ikke selv har været”. Initias coaches har da også mange års erfaring med afsætning og personligt salg på det internationale marked, og sådan skal det være, hvis coaching skal virke.

Initia er på mange måder en anderledes virksomhed. Også når det drejer sig om coaching. Vi giver os nemlig helt under processen, og det på en sådan måde, at de coachede også gør det, når forløbet er afsluttet.

Kontakt os, så vi får mulighed for at drøfte tingene med dig. Det er uforpligtende